Grootste kunstroven aller tijden

Ken je de grootste kunstroven aller tijden? De Amerikaanse FBI is na 23 jaar nu de grootste kunstroof aller tijden op de hielen. Ze zouden weten wie er verantwoordelijk is voor de roof van de werken van onder meer Vermeer en Rembrandt. Er zou voor 387 miljoen euro zijn gestolen, dat is natuurlijk een flink bedrag. De rovers waren in die tijd op zoek naar dure schilderijen, zij waren in een museum verkleed als politiemannen. Ze zouden niet zijn opgevallen maar je ziet wat er van kan komen! De grootste kunstroven aller tijden zijn altijd goed in elkaar gezet, de daders zijn niet snel te vinden dat blijkt nu wel weer. Al die 23 jaar is er niet veel vordering geboekt over de kunstroven aller tijden maar nu zou er een doorbraak kunnen zijn.

De vraag is nu hoe het verder zal gaan. Zouden de beweringen die gedaan zijn kloppen en zouden ze de mensen achter de kunstroven aller tijden te pakken hebben? Dit zullen verdere onderzoeken nog uit moeten wijzen maar het zou goed zijn als ze eindelijk eens weten wie er voor verantwoordelijk is zodat deze mensen gestraft kunnen worden. Nu maar hopen dat ze nog wat van de werken terug gaan vinden, maar die kans is vaak klein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>